Várak határok nélkül - 2013. március 15-17

 

 

Várak határok nélkül

 A 2013. évi márciusi hosszú hétvégén az egyesületünk néhány túravezetője megszervezett  egy újabb nagylétszámú programot: Várak határok nélkül címmel. Összesen a 98 regisztrált jelentkezőből 72-en lettünk végül a különleges időjárási tényezők miatt.

egy-két véleményt a túráról.

Kedves Hajni, András, Miki és Dávid,

Köszönöm szépen Mindannyiotoknak a tartalmas hétvégét! Gyönyörű vidékre vittetek minket és nagyon tetszettek a játékok, amelyekkel sok-sok örömteli pillanatot szereztetek nekünk! Nagyra értékelem a szolgálatkészségeteket, a szellemiséget, amelyet méltón képviseltek és azt a szelídséget, jóindulatot, amellyel elfogadjátok a Másikat.
Szeretettel,   (M. Zs.)

Kedves Hajni, András, Dávid és Miki!

Köszönöm a hétvégi kalandokat és élményeket!! 
Minél kalandosabb egy túra, annál emlékezetesebb-ezt már péntek reggel sejtettem :-) 
Meg a nevetek is természetesen kötelez...
Gratula a szervezéshez is!! Programszervező körökben mondják, hogy akármilyen gubanc is van, ha ezt sikerül a háttérben megoldani úgy, h ebből a vendég nem lát semmit a fronton, vagy ha lát is valamit, de pozitívan éli meg, akkor minden jó- ha a vége jó.
A játékok is szuperek voltak! A vonatrablás és a számháború örök emlék marad! A palóc srác meg a tánc is!  (B.Zs)

"Végül elmentem, és nagoyn klassz program volt. Kicsit zavart a nagy létszám, ami azért jó is volt, mert sok embert ismerhettem meg. Nagoyn jók voltak a programok, a szauna, medence, palóc táncház, és persze a csend szoba, ahol minden volt, csak csend nem, mert a szomszéd szobában épp buliztak. :) 
Összesen kb 70-en voltunk, és a srác (kecskeszakállas, talán Andris) nagoyn sok okosságot mondott a környékről. Hihetetlen okos. Lehet, hogy idegenvezető? :)
Aztán visszatérve még PálFeri misére beugrottunk, és utána haza. :)"  (x. y.)

Küldöm a linkeket a hétvégi fotókhoz. Ezúton is köszönöm a szervezést, nagyon jól éreztem magam és le a kalappal a vis maior helyzetek kezeléséért. Profi volt!
A sok kaland, találkozások, nevetések, beszélgetések, éneklés, tánc, ima, erőt ad a
hétköznapokra, főleg így az első héten az új munkahelyen. :-)  ( D. Zs)
 

https://picasaweb.google.com/115033861376802556791/Solymar#
 
https://picasaweb.google.com/115033861376802556791/VarakHatarokNelkul#